Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

215_TANULJUNK_MEG_TANULNI_PDF

Ár:
0 Ft
Menny.:

Leírás

Megítélésünk szerint a tanulás az egyik legnehezebb munka. Egy-egy vizsgaidőszak, vagy modulvizsga után más szemmel fog nézni a ceruzájuk végét izgatottan rágcsáló gyerekeire, akik a másnapi számonkérés „rémségei” miatt szoronganak. Füzetünk a tanulásról szól, és mint szinte minden, ez is, a tanulás technikája megtanulható.
Sok-sok vizsgával, egyetemi tanulmányokkal, több tíz éves vizsgáztatási tapasztalatokkal a hátunk mögött, szeretnénk megosztani Önnel technikáinkat, amelyek bizony nem feltétlenül egységesek. Előbb vagy utóbb mindenki kialakítja a saját stílusát, de vannak olyan általánosnak mondható tapasztalatok, amelyeket nem átadni vétek volna.
Mivel sokan család, gyerekek és munka mellett végzik tanulmányaikat, ezért egyáltalán nem mindegy, egy kudarccal a hátunk mögött, az elvárásoknak nem megfelelve hagyjuk el az „iskolapadot”, vagy sikeresen. Mivel mindenki saját magárért felelős elsősorban, ezért érdemes végiggondolni azt, hogy lehet hatékonyan, jókedvűen és a stresszt mellőzve is tanulni. Nem csak Önnek, de a családjának is könnyebb, ha Ön kiegyensúlyozott, tanulása hatékony, ezért viszonylag kevés időt rabol el a többiekkel való együttléttől.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés