Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Baka István és Martin Heidegger találkozása a Molnár és a Tápai utca sarkán (PDF)

Ár:
1.990 Ft
Menny.:

Leírás

Baka István a magyar líra kiemelkedő képviselője. Fájdalmasan korai halála ellenére is életműve teljes, költői világa lenyűgözi az olvasót. Méltó helye van József Attila, Vörösmarty Mihály égi társaságában. E kis kötet kedvcsináló a Baka-versekhez, egyfajta Bevezetés a Baka-univerzumba. Halálának huszonötödik évfordulójára barátai és tisztelői osztják meg egy-egy Baka-vershez kapcsolódó élményeiket. A rövid írások nem titkolt célja, hogy az olvasó kedvet kapjon a Baka-versek olvasásához, megismerje ezt a lenyűgöző világot.

"Nos, Mesterem fordult - külön a férfihoz -, búcsúzzék el a várostól. Itt az idő!" - mondja Bulgakov Wolandja, mielőtt elindulnak a moszkvai Verébhegyről az örökkévalóság, a halhatatlanság felé. Mi sem mondhatunk mást. "Itt az idő! Jó utat, Pista!"

A kötet írásának szerzői: Bakos András, Bombitz Attila, Boros Irén, Borsodi L. László, Füzi László, Jacob D. Foster, Handi Péter, Huszár Lajos, Mikola Gyöngyi, Móser Zoltán, Nagy Péter, Orosz Andrea, Schwarcz Jakab, Várady Szabolcs, Varga Zsuzsanna

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés